banner-image

Ministar Nedimović otvoriće Poljoprivredni sajam u Sremskoj Mitrovici

Sremski poljoprivredni sajam Agro Sirm 2021 održaće se po četvrti put 09. i 10. jula 2021. godine (petak i subota) na prostoru Hipodroma i Hotela Srem u Sremskoj Mitrovici. 

U petak 09. jula  u 11:30h je svečano otvaranje sajma. Događaj će otvoriti Branislav Nedimović, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nakon otvaranja u 12:00h je planirano davanje izjava. Radno vreme sajma je od 09-17 časova.

Sajam je podržan od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Privredne komore Srbije-Sremskog upravnog okruga i Grada Sremska Mitrovica, a u organizaciji KPZ Sremska Mitrovica i Top Events Team doo.

Agro Sirm je osmišljen kao mesto okupljanja privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede, finansijskog sektora, automobilske industrije, mehanizacije, prehrambene industrije, stočne hrane, turizma i drugih grana naslonjenih na poljoprivredu, ali i velikog broja poljoprivrednika, vlasnika registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije  i regiona a sa ciljem unapređenja komunikacije i poslovanja u agraru.

Novina je da je od ove godine uveden prateći konferencijski sadržaj, edukativne sesije  i okrugli stolove. Ove godine biće obrađena tema finansiranja poljoprivrede i izrade otpornosti MSP u Srbiji.

Agro Sirm će se ove godine prostirati na preko 10.000 m2 izložbenog prostora gde će se videti vodeći svetski i domaći agro brendovi i njihovi noviteti.