banner-image

Pogledajte katalog sa 7.000 izlagača i proizvoda na najvećem sajmu hrane – SIAL

Od 15-19.oktobra 2022.godine biće održan najveći susret u prehrambenoj industriji SIAL 2022 u Parizu. SIAL je pripremio katalog u kojem je 7.000 izlagača i njihovih proizvoda, saopštila je Francusko-srpska privredna komora. To je novi alat koji omogućava izlagačima i posetiocima sajma da maksimalno iskoriste poslovne mogućnosti, 365 dana u godini.

Za izdanje 2022. SIAL Pariz nudi novi onlajn katalog na e-tržištu CXMP koji omogućava na jednom mestu pretragu više od 7.000 izlagača i njihovih proizvoda. Razvijen od strane Comexposium Grupe za podršku svojim klijentima tokom cele godine, platforma je organizovana oko 3 univerzuma: Hrana, Moda i Sport.

Izlagači imaju mogućnost besplatnog pristupa e-tržištu kako bi kreirali svoj katalog proizvoda i tako pojačali svoju vidljivost od strane posetilaca izložbe. Platforma omogućava detaljnu prezentaciju njihovih brendova i proizvoda, zahvaljujući besplatnom unosu neograničenog broja referenci i mogućnosti integracije različitih elemenata: kompletan opis, svojstva, fotografije…

Posetioci mogu besplatno da konsultuju spisak izlagača i proizvoda kako bi što bolje organizovali svoju fizičku posetu sajmu. Oni će moći da pogledaju nove proizvode koji se svakodnevno stavljaju na platformu i tako neće propustiti nijednu od inovacija koje će se naći na sajmu.

Digitalni alat za umrežavanje

CXMP nudi besplatnu funkciju umrežavanja, dizajniranu da olakša razmenu i kreiranje vezu izvan sajma. Alat će omogućiti izlagačima i posetiocima da obave fizičke ili virtuelne sastanke, direktno sa platforme pre, tokom i do dve nedelje nakon sajma.

Otkrijte još na sajmu događaje koji se ne propuštaju, kako bi se identifikovali budući trendovi

SIAL Talks, bogat konferencijski program. Više od 100 međunarodnih govornika i 60 konferencija ponudiće vam stručnu analizu aktuelnih događaja i glavnih trendova u prehrambenoj industriji. Pogledajte program SIAL TALKS

SIAL Start Up, mogućnost da otkrijete nove pristupe proizvodima i kreirate rešenja za budućnost: očekuje se 650 početnika, uključujući skoro 100 okupljenih u selu Sial Start’Up.

SIAL Future Lab da zaronite u srce prehrambenih trendova do 2030. (poljoprivreda, maloprodaja i tanjir).

Katalog možete preuzeti i ovde: CXMP – Comexposium Business Platform, a karte za SIAL možete kupiti ovde: Home – SIAL Paris 2022

Francusko-srpska privredna komora

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje. Članica je Unije francuskih privrednih komora u inostranstvu., a danas okuplja preko 130 kompanija i preduzeća u Srbiji, među kojima su Atos, Lafarge, L’Oreal, Michelin (Tygar Tyres), Le Bélier, Saint Gobain, Sladara Soufflet, Schneider Electric,Veolia, OTP banka, Vinci Airports – Belgrade Airport, Renault, Total, Mecafor itd.