banner-image

Beogradski festival namenjen ljubiteljima čokolade

Нa beogradskom Dorćol Platz-u (Dobračina 59b), u periodu od 23. do 25. oktobra, 10-22h održaće se tradicionalni FESTIVAL ČOKOLADE.

Kao i prethodne tri godine, na Festivalu Čokolade posetiocima će se predstaviti domaći i internacionalni proizvođači, koji će prikazati najkvalitetnije i najbolje iz svoje ponude. Proizvode koje će ponuditi izlagači nemogu se naći u trgovinskim radnjama, pa je ovo idealna prilika da se isprobaju.

Sadržaj festivala upotpuniće degustacije čokolada i čokoladnih koktela, kao i muzički i zabavni program. Posetioce će u petak zabavljati B.R.E. Bend od 19.30h, naši najmlađi iz škole Master Blaster u nedelju u 15h.

U subotu posebna poslastica za sve ljubitelje čokolade – PubKviz.rs u 19.30h organizuje ekipna takmičenja o poznavanju čokolade, sa čokoladnim nagradama (prijave su besplatne putem SMS-a na broj 0646666636) .

Za tri godine, beogradski Festival posetilo je više od 35.000 ljudi koji su imali priliku da probaju i kupe preko 250 čokoladnih proizvoda, nauče kako se spremaju jela sa čokoladom, isprobaju čokoladne koktele i čokoladno pivo, uživaju u kombinacijama vina, kafe i konjaka sa čokoladom.