banner-image

Delta mehanizacija: Platforma duplira učinak u berbi jabuka

Delta agrar mehanizacija, jedan od naših vodećih distributera poljoprivredne mehanizacije i opreme nastavlja sa uspešnom isporukom mašina poljoprivrednicima i firmama iz sfere agrobiznisa.

Tako je dugogodišnjem partneru Pan Harvest iz Gakova Delta mehanizacija isporučila tri samohodne platforme za berbu jabuka Tecnofruit CF 105, španskog proizvođača Moreno.

Reč je o platformi koja duplira učinak u berbi i time smanjuje radnu snagu, a koristi se i za orezivanje i postavljenje mreža.

Delta Agrar je započeo sa distribucijom poljoprivredne mehanizacije januara 2006. godine iz svog centra u Bačkom Jarku. U kompaniji naglašavaju da se poljoprivrednicima nude najsavremenija i najbolja tehnološka rešenja te da se primenom visokoproduktivnih mašina i kombinovanih agregata, uz preciznu i redukovanu primenu mineralnih đubriva i pesticida, smanjuje gaženje zemljišta, zagađivanje hemijskim sredstvima, učešće mašinskog i ljudskog rada i potrošnje energije po jedinici površine.

Od 2020. Delta agrar mehanizacija počela je prodaju prikolica pod svojim brendom Delagro,

Snažnim i robusnim konstrukcijama uz garanciju od 24 meseca, Delagro cilja visoko kada je priključna mehanizacija ovog tipa u pitanju, navode u Delta agrar mehanizaciji.

U ponudi su jednoosovinske prikolice (3,5 tone i t tona); dvoosovinske prikolice (5, 6, 8, 10, 12, 14 i 16 tona), tandem prikolice (8, 10, 12, 14, 16 tona), prikolice za transport bala, cisterne za vodu…

Sve informacije u vezi sa asortimanom i uslugama Delta agrar mehanizacije mogu se dobiti na sledeće telefone: 021 848878, 065 2652098, 065 2652201.

S. K.