banner-image

Online sajam poljoprivrednih mašina na sajtu Polovni automobili do 15.  oktobra

Četvrtu godinu zaredom sajt Polovni automobili domaćin je Online sajma poljoprivrednih mašina. Zainteresovani kupci raznovrsnu sajamsku ponudu moći će da pogledaju do 15. oktobra ove godine.

Online sajam poljoprivrednih mašina okupio je i ove godine preko 35 izlagača, a posetioci na jednom mestu mogu pronaći ponude novih traktora, priključnih mašina, prikolica, kombajna, kosilica, kao i ponudu alata i ostale opreme.

Izlagači su pripremili brojne sajamske pogodnosti, a svi oglasi sa unetim olakšicama za potencijalne kupce biće posebno označeni.

Sajt Polovni automobili je i ove godine kao podršku Online sajmu poljoprivrednih mašina pripremio posebnu fukncionalnost. Naime, u saradnji sa portalom subvencije.rs, na posebnoj stranici Subvencije u poljoprivredi, posetioci će za vreme trajanja sajma moći da se informišu o subvencijama, ali će takođe imati mogućnost da stručnim saradnicima sa sajta subvencije.rs postavljaju pitanja iz ove oblasti. Na sva pitanja, zainteresovani će odgovore dobiti u najkraćem mogućem roku.

Online sajam poljoprivrednih mašina traje od 15. septembra do 15. oktobra 2023. godine, a kompletnu sajamsku ponudu možete pogledati na posebnoj stranici u okviru sajta Polovni automobili – Online sajam poljoprivrednih mašina.