banner-image

Sokovi Zdravo organik najbolji na evropskom sajmu

Kompanija “Zdravo organik” iz Selenče osvojila je prestižnu nagradu na sajmu gastronomije “Danubijus gastro “ koji se tradicionalno održava u Bratislavi. Stopostotni prirodni sokovi od voća i povrća u kojima nema ni šećera ni vode proglašeni su za najbolje proizvode iz oblasti prehrane za 2016. godinu, saopštio je “Zdravo organic”.

Sokovi nisu jedini proizvod selenačke kompanije koji se pokupio lovorike na prestižnom evropskom sajmu. Naime, pikantni ajvar “Zdravo” dobio je  posebnu plaketu za “bogat ukus balkanskog specijaliteta”.

U saopštenju “Zdravo organika” navodi se da je “Danubijus gastro” manifestacija na kojoj se predstavlja oko 400 izlagača, i koji sadrži sveobuhvatnu ponudu za gastronomiju i hotelijerstvo, od nameštaja i opreme preko ambalaže do hrane i pića.

Kolektivno prisustvo stranih izlagača  nudi posetiocima priliku da osete ukus različitih nacionalnih kulinarskih specijaliteta i pića. “Danubijus gastro” je praznik za sve one koji su zainteresovani za oblasti predstavljene na sajmu jer u prijatnom ambijentu i uz vrhunske proizvode i ukuse, donosi mnoštvo korisnih informacija za hotele, restorane, banje i različite vidove tržišne ponude i prodaje na veliko i malo, navedeno je u saopštenju “Zdravo organika”.

(Agrosmart)