banner-image

Veliko interesovanje za B2B

Do 18. septembra trajaće  registracija učesnika za Međunarodne poslovne susrete “AgroOrganicB2B”, koji će se održati 30. septembra ove godine, u okviru Foruma o organskoj proizvodnji u Selenči. Organizatori “bi tu bi” sastanaka – Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS), Organik mreža i Evropska preduzetnička mreža (EEN), saopštili su da se do sada za poslovne susrete, jedine na temu organske poljoprivrede u Evropi, prijavilo više od 60 učesnika iz nekoliko zemalja.

Zainteresovani se mogu prijaviti na adresi  AgroOrganic2016.talkb2b.net, a mogu i da se obrate na mejl: [email protected].

Teme “bi tu bi” sastanaka u Selenči biće:

proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem

organska semena i sadni materijal

zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi

poljoprivredne mašine i oprema

ambalaža 

obnovljive energije

proizvodna oprema

primenjena nauka i istraživanja

inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji

partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU

Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Učešće na događaju je besplatno, s tim da učesnici obezbeđuju troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.

Centar za organsku proizvodnju Selenča ove godine organizuje deseti Forum organske proizvodnje. Forum je međunarodnog karaktera, a ovog puta tema je „Pristup izvorima finansiranja za organske proizvođače – prepreke i mogućnosti“. COPS ovu manifestaciju organizuje uz podršku Vlade AP Vojvodine, a suorganizatori su Poljoprivredni Univerzitet u Nitri (Slovačka), EEN Srbija i preduzeće SPESCOM Consulting iz Novog Sada. Medijski sponzor Foruma organske proizvodnje je portal Agrosmart.