banner-image

U Selenči organska poljoprivreda raste i vuče bačku privredu

Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS) jedan je od uspešnih i pozitivnih primera kojim će se opština Bač u utorak, 24. januara, u Privrednoj komori Srbije predstaviti i pokazati na koji način uspeva da unapredi privredu, ojača investicione potencijale i stvori bolje uslove za život u lokalnoj zajednici. 

Aktivnosti COPS-a, u okviru promocije opštine Bač, predstaviće projektna menadžerka ove organizacije Biljana Viduka, koja će se osvrnuti na dosadašnje rezultate i projekte realizovane u  Srbiji, regionu i Evropskoj uniji i ukazati na velike mogućnosti koje ova opština ima u sektoru proizvodnje organske hrane.

Skup “Dani Bača – promocija investicionih potencijala” organizuju ova opština i Privredna komora Srbije kako bi potencijalne investitore upoznali sa svime što Bač može da im ponudi, a organizatori kažu da je reč o širokom spektru mogućih budućih privrednih aktivnosti.

Privredna komora Srbije, kao asocijacija srpske privrede, konstantno radi na promociji investicionih potencijala Srbije, a naročito potencijala lokalnih samouprava, navodi se u pozivu za “Dane Bača”. U poslednje vreme sve je veći broj lokalnih samouprava koje uspešno promovišu svoje potencijale, komuniciraju sa zainteresovanim investitorima i pružaju neophodnu podršku prilikom realizacije investicija, kažu u PKS.

(Agrosmart)