banner-image

Pokrenuta e-Kooperativa, brže i jeftinije do semena, đubriva, mašina…

Kao odgovor na sve izraženiju potrebu za poslovnim udruživanjem poljoprivrednika, novosadsko preduzeće Agroposrednik DOO pokrenulo je internet servis „e-Kooperativa”, namenjen svim zainteresovanim poljoprivrednicima i drugim učesnicima u domaćem agrosektoru.

Cilj e-Kooperative jeste da pod sloganom „Poljoprivrednici zajedno do uštede” okupi poljoprivrednike iz Srbije u jednu online poljoprivrednu zajednicu, preko koje će članovi, uz pomoć Agroposrednika, brže i jednostavnije ostvarivati svoje poslovne interese.

Agroposrednik je preduzeće specijalizovano za posredovanje u agrobiznisu koje zastupa tzv. male kupce (poljoprivredne proizvođače, registrovana poljoprivredna gazdinstva, zadruge, preduzetnike, mala i srednja preduzeća iz oblasti agrara…) i u njihovo ime obavlja trgovinske i druge poslove.

Registrovani članovi e-Kooperative će udruženo s drugim članovima proizvode koji su potrebni za njihovo poslovanje moći da nabavljaju povoljnije, biće informisani o aktuelnim popustima, konkursima i propisima iz oblasti agroindustrije, a ostvarivaće i razne pogodnosti na sve ostale usluge koje Agroposrednik pruža.

Registracija je u promotivnom periodu besplatna za prvih 1.000 članova, a detaljnije informacije potražite na sajtu www.e-kooperativa.rs, kao i na Facebook stranici www.facebook.com/ekooperativa.

(Agrosmart)