banner-image

Besplatan pregled mehanizacije u Novom Sadu

Komisija za tehnički pregled poljoprivrednih mašina i vozila koji učestvuju u žetvi i transportu ove godine u naredna tri dana na teritoriji Novog Sada besplatno će pregledati mehanizaciju i obučiti žeteoce o zaštiti od požara.

Traktori i vozila koja učestvuju u žetvi i transportu trebalo bi da u zakazano vreme budu na zbornim mestima, dok će kombajne Komisija pregledati kod vlasnika. Ujedno, na zbornim mestima organizovan je i pregled i servis vatrogasnih aparata, koji će obaviti ovlašćeni serviser po svom cenovniku.

Tako će danas Komisija od 9 časova biti u Stepanovićevu u Zemljoradničkoj zadruzi, a u isto vreme u Čeneju će biti obavljen pregled vozila ispred Mesne zajednice. Od danas u 10 časova pregledanje vozila je ispred Vatrogasnog doma u Bukovcu, pa u 12.30 časova na Paragovu u Sremskoj Kamenici, a zatim u 13.30 ispred Mesne zajednice u Novim Ledincima. U Petrovaradinu pregled počinje danas u 15 časova ispred Vatrogasnog doma.

Pregled vozila u subotu počinje u osam sati istovremeno u Budisavi (Vatrogasni dom), Kisaču (Vatrogasni dom) i na Klisi (Zemljoradnička zadruga), dok je za 14 sati  zakazan pregled mehanizacije ispred Mesne zajednice na Pejićevim salašima.

Vatrogasni domovi u Rumenki i Kaću mesta su gde će u nedelju od 8 časova Komisija pregledati vozila, dok će u isto vreme pregledati  mehanizaciju u zemljoiradničkim zadrugama u Kovilju i Veterniku. Od 10 časova počinje pregled ispred Vatrogasnog doma u Futogu, a od 15 časova ispred Vatrogasnog doma u Begeču.

(Dnevnik)