banner-image

Anketa o pretplati na AgroFin – Informator o finansiranju agrara

Zbog sve većeg interesovanja čitalaca za mogućnost pretplate na časopis AgroFin, redakcija ovog lista odlučila je da sprovede anketu na osnovu koje će doneti eventualnu odluku o uvođenju pretplate na štampano izdanje AgroFina.

Probna ponuda obuhvata naredna 3 broja, po ceni od 240 dinara i podrazumeva poštansku isporuku na adresu pretplatnika.

Svi zainteresovani čitaoci koji žele da se pretplate na 4, 5. i 6. broj AgroFina, mogu da ispune upitnik koji se nalazi na ovom linku:

www.goo.gl/forms/XojIjSatIdXo4nK82  

Rok za prijavu je 1. septembar 2017. godine.

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih, redakcija će svim budućim pretplatnicima poslati uputstvo za plaćanje.

Treći broj u prodaji

Treći broj AgroFina, časopisa posvećenog finansijama u poljoprivredi, u prodaji je od 1. avgusta. Kao i u prethodna dva broja, i ovaj put donosi detaljne informacije o subvencijama u poljoprivredi i aktuelnim konkursima za finansiranje, a posebno se bavi kreditima čije kamate subvencioniše Ministarstvo poljoprivrede.

AgroFin u novom broju, u saradnji sa kompanijom Agrostandard, nudi i popuste prilikom kupovine poljoprivredne mehanizacije.

Sa stručnjacima analizira tržište žitarica i uljarica, a tu je i priča o prvoj savremenoj plantaži jabuka, u Maloj Remeti. Istražuje i šta poljoprivrednicima nude poljoprivredni fakulteti, kako državni, tako i privatni. I ovaj put se bavi udruživanjem u poljoprivredi, kroz primer brenda „ZADRUGA“, odnosno kompanije Agro Iris iz Šapca koja je okupila proizvođače voća i ponudila im da svoj proizvod suše i tako plasiraju na tržište.

Prvih 15 strana aktuelnog broja u PDF formatu možete pročitati na www.e-kooperativa.rs/agrofin, a u štampanom izdanju pronaći ćete i aktuelne pravilnike, subvencije i konkurse.

(Agrosmart)