banner-image

Prijavite se za treće Međunarodne B2B susrete Agroorganik

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Organic mreža i Evropska preduzetnička mreža pozivaju poljoprivrednike, kompanije, naučno-obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva i sve zainteresovane na učešće u Međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B, koji će se održati u okviru 11. Foruma o organskoj proizvodnji, 29. septembra 2017. godine u Selenči.

Ovo su treći po redu “bi tu bi” sastanci koji se organizuju kao deo tradicionalnog foruma o organskoj proizvodnji i jedini poslovni susreti na temu organske poljoprivrede u Evropi.

Teme ovogodišnjih Međunarodnih poslovnih susreta su proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organska semena i sadni material, zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema,  ambalaža,  obnovljive energije, proizvodna oprema, primenjena nauka i istraživanja,  inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma.

Kako se prijaviti

Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori žele da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko prijavljivanja.

Svi zainteresovani za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B mogu se prijaviti preko linka: http://agroorganic2017b2b.talkb2b.net.

Rok za prijavu je 18.09.2017, a onlajn registracija traje do 25.09.2017. Sve informacije o prijavljivanju, međunarodnim poslovnim susretima i Forumu mogu se dobiti u Centaru za organsku proizvodnju Selenča, čija je adresa: [email protected]

(Agrosmart)