banner-image

Naši zadrugari, Vulin, tetka i ostali

Oni koji tvrde da je spas Srbije u zadrugarstvu, apsolutno su u pravu. Ne samo poljoprivrede radi već radi svega.

Aleksandar Vučić je zaista uspeo da napravi jednu pravu zadrugu, a preti da celu Srbiju u nju pretvori. Da li je to njegova zasluga ili Željka Mitrovića i Pinka nije važno – zadrugu su napravili. Samo ima jedan problem – zadugari su pogrešni. Kada bi napravili pravu, onda bi se videlo u kavu baruštinu su pretvorili Srbiju i vlast i opozicija tokom poslednje tri decenije.

Dakle, u zadrugu treba da uđu Aleksandar Vučić , Vojislav Šešelj, Toma Nikolić, Aleksandar Vulin, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak, Vuk Drašković, Boris Tadić, Aleksandar Vlahović, Miroljub Labus, Mlađan Dinkić, Miodrag Kostić, Miroslav Mišković, svi ministri iz vlada Miloševića, Đinđića, Koštunice, Tadića i Vučića i mnogi drugi političari, tajkuni i kriminalci i naravno, tetka Aleksandra Vulina.

Tetka bi bila ključni igrač u srpskoj zadruzi.

Zašto bi Vulin podneo ostavku? Zbog toga što je nesposoban za vojsku, a ministar je odbrane. Zato što je prenosio po 9.000 evra u torbi preko granice… Zato što ima tetku. Zato što je bio devedesetih godina u vladajućim partijama koje su uništile Srbiju  tako da se još pola veka oporaviti nećemo. Zato što je s njim u istoj toj vlasti bio i Vučić… Zato što je kupio stan od tetkinih para. Neće on zbog toga podneti ostavku. Pa Vučić je Srbiju gurnuo u rat s NATO paktom i da je po njegovoj pameti bilo još bi bombe po nama padale, a uzeo je stan od države, to jest njemu je država bila ova Vulinova tetka. Kakav moralni čin da se očekuje od Vulina i Vučića? Oni da morala imaju nikada se politikom ne bi ni bavili zbog zla i nesreće koju su naneli ovom narodu devedesetih.

Nije to najgore. Vulinova bahatost oko slučaja tetke ne počiva na delima JUL-a, SPS-a, radikala ili naprednjaka već na nedelima takozvanih demokrata.  

Zadruga ne bi trebalo ništa da proizviodi već da pokaže  kako je od naroda napravljena grdna stoka i kako su tetke po Srbiji delile pare za kupovinu stanova, vila, cementara, uljara , šećerana, poljoprivrednih kombinata… Nema samo Vulin tetku.

Dok sve tetke ne izađu na videlo spasa nam nema. Nije to priča o zadruzi već o pravnoj državi.

„Prokleta bila zemlja u kojoj su paščad puštena, a kamenje svezano“.

Milovan Lukić