banner-image

Škola za degustatore meda

Srpsko društvo za testiranje i ocenjivanje meda, u saradnji sa Centrom za biologiju pčela Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a pod pokroviteljstvom SPOS-a, objavljuje da će se 25. i 26. novembra 2017. godine održati Internacionalna škola za degustatore meda.

Školu će voditi ekspert iz Organizacije „Bee Sources“ iz Bolonje, Italija, koji je član Nacionalnog registra eksperata za senzornu analizu meda u Italiji u saradnji sa ekspertima iz Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda iz Beograda, Srbija.

Predloženi kurs omogućava sticanje znanja o metodama za objektivno ispitivanje i ocenjivanje karakteristika meda. Učesnici koji savladaju najmanje 75% gradiva dobiće Sertifikat o pohađanju kursa “Osnove senzorne analize meda 1.0”. Kurs se organizuje u svrhu unapređivanja znanja iz ove oblasti koja je u prethodnom periodu bila potpuno zapostavljena.

Škola će se održati u Institutu za zoologiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 3, stepenište levo, II sprat (u zgradi Filološkog fakulteta) u Beogradu.
Maksimalni broj polaznika po kursu – 30. Kurs traje dva dana. Cena po polazniku je 12.000 dinara.
Uplata se vrši na račun broj: 265-6180310000341-10 (zbog velikog interesovanja uplatu izvršiti u dogovoru sa organizatorom).
Bliže informacije o Konkursu se mogu dobiti preko telefona 0631066744 ili na e-mail: [email protected] 
Molimo donesite svoje uzorke meda ukoliko želite da budu testirani tokom kursa.                  

(SPOS)