banner-image

Dan dobavljača – kako do rafova velikih trgovina

Razvojna agencija Vojvodine organizuje 15. novembra u novosadskom Master centru Dan dobavljača 2017. Ovaj događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije, i to iz sektora poljoprivrede, prateće automobilske industrije, ICT, plastike i gume, tekstilnog i metalskog sektora.

Učešće je besplatno, a događaj će se sastojati iz dva dela – prezentacije kompanija domaćina i B2B sesija

Očekuje se preko 250 učesnika iz 100 vodećih kompanija iz Srbije, Austrije, BIH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije.

Kako navode organizatori, cilj skupa je da se povežu domaće i strani privrednici, kao i  da se poveća izvozni potencijal domaćih kompanija, a ujedno da se i domaće firme podstaknu da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

Planove i potrebe svog dobavljačkog lanca predstaviće kompanije Ametek, HealthCare Europe, Kolektor ATS, Mecafor, a prezentacije će održati i Razvojna agencija Srbije (RAS), kao i Vojvodina ICT Cluster.

Rok za prijavljivanje je 1. novembar 2017. godine, a rok za zakazivanje B2B sastanaka je 8. novembar. Samo registrovane kompanije moći će da prisustvuju događaju. Više informacija može se pronaći na sajtu Razvojne agencije Vojvodine.