banner-image

Praznik za ljubitelje čokolade

Čokoholičari imaju razloga da se raduju, jer se u Beogradu organizuje prvi Festival Čokolade Najlepše želje!

Tri najslađa dana Beograđanima doneće prvi Festival Čokolade Najlepše želje, gde će se predstaviti najfinije čokoladne poslastice vrhunskih domaćih i stranih čokolaterija i poslastičara, uz bogate edukativne i zabavne programe, navodi se u saopštenju organizatora.

Na prvom Festivalu Čokolade u Dorćol Platz-u od 11 do 13. novembra, ljubitelji čokolade i čokoladnih poslastica imaće priliku da degustiraju i kupuju po festivalskim cenama proizvode koje vole, ali i da pronađu neke nove ukuse zadovoljstva – iz bogate ponude proizvođača i distributera čokolada, čokoladnih proizvoda.

Organizator Festivala je Dorćol Platz dok produkciju festivala radi MPG Plus agencija iz Beograda. Generalni pokrovitelj su Najlepše želje, a medijski partneri Blic i Alma Quattro.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na blagajni Dorćol Platza po ceni od 100 dinara za decu, 200 dinara za odrasle i 400 dinara za četvoročlanu porodicu i to na dan festivala. Radno vreme festivala je od 10 do 22 časa tokom subote i nedelje, odnosno od 10 do 20, u ponedeljak, navodi se u saopštenju.

(E kapija)