banner-image

Pokrenut AgroFin – portal o finansiranju agrara

Posle pola godine od kada je iz štampe izašao prvi broj Informatora o finansiranju agrara – AgroFin i posle više nego pozitivne reakcije čitalaca, pokrenuto je i onlajn izdanje – poslovni poljoprivredni portal AgroFin.rs, specijalizovan za finansije i inovacije u agraru.

Izdavač portala je novosadska kompanija Agroposrednik d.o.o, a urednici i novinari poručuju da će najviše pažnje posvetiti problemu koji poljoprivrednike najviše ”boli” – finansijama. Na portalu moći će da se vidi koji su konkursi za subvencionisanje aktuelni, kakva je ponuda bankarskih kredita, daju li uvoznici mehanizacije popuste…

Trenutno, portal AgroFin bavi se najaktuelnijom temom – prvim pozivom iz IPARD programa.  Donosi pravilnike i konkurse koji se odnose na ovaj finansijski instrument pretpristupne pomoći i predstavlja konsultantske kuće koje će poljoprivrednicima pomagati da što kvalitetnije realizuju svoje projekte.

Portal pažnju posvećuje i iskustvima poljoprivrednika koji koriste kredite i subvencije, uspešnim investicijama,  onima koji su odlučili da naprave ”korak napred”, i upuste se u nove projekte…

U fokusu su i inovacije u agraru, pre svega precizna poljoprivreda.

U rubrikama – Vodič za kupovinuFirme i B2B – predstavljaju se najbolja preduzeća, korisni proizvodi i značajni ljude iz domaćeg agrobiznis sektora, kako bi se doprinelo povezivanju potencijalnih kupaca i prodavaca i omogućilo uspostavljanje novih kontakata i uspešnih poslovnih partnerstava.

AgroFin trenutno nudi specijalnu ponudu – na portal je moguće predstaviti firmu, proizvode i usluge već za 360 evra godišnje.

Agrosmart