banner-image

Prvi novosadski agrošou u organizaciji AgroFina

Poslovno-poljoprivredni portal AgroFin.rs organizovaće 1. NOVOSADSKI AGROSHOW, poljoprivrednu manifestaciju posvećenu finansijama i inovacijama u agraru. Planirano je da se manifestacija održi 10. marta 2018. godine, u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“ (Spens) u Novom Sadu.

Kako navode organizatori, predstaviće se finansijske institucije – republički i pokrajinski fondovi, banke, osiguravajuća društva i lizing kuće, zatim preduzeća koja se bave trgovinom i berzanskim poslovanjem u agraru, kao i agencije za finansijski konsalting koje pružaju usluge u vezi sa IPARD programom.

Prvi novosadski agrošou biće prilika da se predstave i preduzeća i startapovi iz oblasti precizne poljoprivrede, kao i semenarske kuće i firme koje nude sadnice i zaštitna sredstva, proizvođači veštačkog đubriva i stočne hrane…

Predviđeno je da se na velikom platou ispred Spensa održi izložba nove poljoprivredne mehanizacije, gde će proizvođači i uvoznici izložiti traktore, priključnu mehanizaciju, komercijalna vozila, specijalne mašine, sisteme za navodnjavanje, rezervne delove, opremu…

U toku je prijavljivanje učesnika, izlagača i sponzora, a organizatori Prvog novosadskog agrošoua pozivaju zainteresovane da se prijave do 2. marta. Ulaz za posetioce biće besplatan. Manifestacija će trajati od 9 do 18 časova, dok je termin od 18 do 20 časova predviđen za koktel i druženje izlagača i učesnika.

Detaljnije informacije mogu se videti na stranici portala AgroFin –  www.agrofin.rs/agroshow.

(Agrosmart)