banner-image

ProCredit banka najuspešnija u isplati subvencionisanih kredita

Svi poljoprivrednici u Srbiji koji planiraju da i ove godine, uz subvencionisane kredite države, nastave sa ulaganjima u svoju proizvodnju, svoje zahteve za dobijanje ovih povoljnih pozajmica već sada mogu da predaju u svim ekspoziturama ProCredit banke, kao i da neophodna finansijska sredstva dobiju u izuzetno kratkom roku.

Zahvaljujući novom ugovoru sa Ministarstvom poljoprivrede, ProCredit banka će i tokom 2018. godine biti aktivan učesnik programa subvencionisanog kreditiranja domaće poljoprivrede, a sve u želji da ovim povoljnim pozajmicama dodatno podržimo rast i razvoj srpskog agrara.

– Tokom svih proteklih godina, ProCredit banka je bila najuspešnija domaća banka kada je reč o isplati subvencionisanih kredita. Samo tokom prošle godine, od ukupno 73 miliona evra isplaćenih subvencionisanih agro kredita, naša banka je odobrila i isplatila više od 21 miliona, što nas čini ne samo najuspešnijom bankom, već i bankom koja je najrešenija i najspremnija da domaće proizvođače podrži u dobijanju državnih subvencija – istakla je Ana Milić, direktor Sektora za privredu i poljoprivredu ProCredit banke.

Kao i ranijih godina, subvencionisani agro krediti će i ovoga puta biti namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave stočarstvom, biljnom proizvodnjom, a ujedno i za ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

– Državne subvencije su značajan podsticaj za proizvođače i jedan od načina na koji mogu veoma povoljno da unaprede svoje poslovanje. Za nas u ProCredit banci je to samo još jedna prilika da sve koji sarađuju sa nama podržimo i omogućimo im da pravilno iskoriste podsticajna državna sredstva. Iz tog razloga, pozivamo sve zainteresovane poljoprivrednike da nam se jave ili da posete neku od naših ekspozitura kako bi se upoznali sa svim prednostima ovog programa, ali i kako bi u razgovoru sa našim stručnjacima na vreme pripremili sve što je potrebno za dobijanje državnih subvencija – objašnjava Ana Milić.