banner-image

Međunarodni poslovni susreti o hrani AgroB2B @ NSFair

„AgroB2B @ NSFair“ biće realizovani u saradnji sa Novosadskim sajmom i takođe će imati međunarodnu formu, a osnovna cilјna grupa su proizvođači i trgovci hranom i pićem, ali je događaj otvoren i za povezane sektore poput – polјoprivredne mehanizacije, đubriva i sredstava za zaštitu bilјa, pakovanja, obnovlјivih izvora energije u polјoprivredi, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja itd. 

Međunarodni sastanci koji će biti održani na „AgroB2B@NSFair“ za cilj imaju da podstaknu poslovnu saradnju kroz obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na tredim tržištima i sl, ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Međunarodni polјoprivredni sajam u Novom Sadu, koji se ove godine održava 85. jubilarni put, predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, poručili su organizatori i pozvali sve zainteresovane biznismene da se prijave na poslovni događaj koji će u okviru njega biti održan.

Učešće je besplatno, dok učesnici sami obezbeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Rok za prijavu na „AgroB2B @ NSFair“ je 10. maj 2018. godine, a zainteresovani se mogu prijaviti na sledećem linku: http://agrob2b2018.talkb2b.net.

(Agrosmart)