banner-image

Sajam poljoprivrede do ponedeljka u Novom Sadu

Radno vreme za posetioce u subotu i nedelju je od 9 do 19 časova, a u ponedeljak će kapije za ulazak biti otvorene do 16 časova, poručili su sa Poljoprivrednog sajma.

Ove godine učestvuje 1.500 izlagača iz 30 zemalja, a zemlja prijatelj je Francuska.

U okviru kolektivnih izložbi predstavljaju se privrednici i poljoprivrednici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Holandije, Italije, Izraela, Kine, Madjarske, Španije i Tunisa.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i ove godine je podržalo organizovanje Nacionalne izložbe stoke, a okviru izložbe „Kvalitet više“ predstavljena je organska proizvodnja, proizvodi sa geografskim poreklom, sa oznakom „srpski kvalitet“ i prvi put zanatske pivare. 

Raznovrsna je i bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, a pri kupovini na samom sajmu je moguće ostvariti i popuste od tri do deset odsto. 

Tokom 85. medjunarodnog poljoprivrednog sajma u Kongresnom centru se održavaju stručni skupovi, kongresi, predavanja i konferencije.

Posetioci s kupljenim ulaznicama učestvuju u nagradnoj igri, a ove godine pokloni su dva trakatora „belarus 622“ i „john deere 5045 wd“, kao i roto freza „hisarlar“

Organizatori su pozvali sve posetioce da na sajam dodju i u ponedeljak.

(Agrosmart)