banner-image

AgroFin traži investitore

Ko smo mi?

Poslovni poljoprivredni portal AgroFin.rs, specijalizovan za finansije i inovacije u agraru, nastao je kao logičan korak napred posle izdavanja tri broja štampanog izdanja Informatora o finansiranju agrara – AgroFin, koji je izazvao veliku pažnju publike i stručne javnosti.

Prema ocenama naših čitalaca, karakterišu nas originalan koncept, dobar odabir tema i sagovornika, aktuelne i korisne informacije i zanimljiv stil pripovedanja…

Akcenat stavljamo na kvalitet, a ne na kvantitet, te shodno tome, objavljujemo samo informacije koje su od značaja za našu ciljnu grupu. U našem magazinu nalaze se samo autorska dela naših novinara i saradnika, ne prenosimo tuđe tekstove.

Naši čitaoci su poljoprivrednici, nosioci RPG, agrarni preduzetnici i predstavnici kompanija i institucija iz agrobiznis sektora, koji su spremni da investiraju u svoju proizvodnju, kao i da se kontinuirano informišu o aktuelnim izvorima finansiranja agrara.

Šta nudimo?

Dugoročnu i efikasnu promociju kompanijama, brendovima i institucijama koje bi sponzorisale naš medij. Udeo u vlasništvu medijskim kućama ili renomiranim brendovima koje bi investirale u razvoj AgroFina.

Koga tražimo?

Kompanije iz agrosektora koje imaju interesa da promovišu svoje proizvode i usluge čitaocima AgroFina. Banke, osiguravajuća društva, fondove, čiju ciljnu grupu čine naši čitaoci. Medijske, novinske i produkcijske kuće, internet portale, marketinške agencije, koje imaju uspostavljene poslovne odnose sa agrarnim brendovima iz Srbije. Prednost će imati firme koje bi podržale i izdavanje štampanog izdanja magazina AgroFin, sa investicijom koja bi pokrila minimum jednogodišnje troškove proizvodnje časopisa.

Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu da dobiju putem e-mail adrese [email protected] i broja telefona 063/530-590.

(AgroFin)