banner-image

Regionalni biznis forum sutra u Novom Sadu

Skupština Evropskih Regija i Skupština AP Vojvodine u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Evropskom mrežom preduzetnika i novosadskim EU info kutkom, organizuju Regionalni poslovni forum od 25. do 27. septembra 2018. godine, koji će se održati u prostorijama Privredne komore Vojvodine, Ulica hajduk Veljkova 11.

Forum će, 25. septembra u 15 časova otvoriti predsednik PKV, Boško Vučurević, nakon koga će se okupljenima obratiti i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, direktor Razvojne agencije Vojvodine, Nikola Žeželj, kao i stručnjaci za preduzetništvo i finansije iz Belgije, Holandije, Rumunije, Turske i Italije.

Prvi dan rezervisan je za konferenciju na kojoj će regionalne privredne komore i razvojne agencije razmeniti iskustva i predstaviti primere dobre prakse kako bi promovisali svoje poslovne potencijale. Drugog dana, 26. septembra, u sklopu foruma, održaće se Međunarodni poslovni susreti, odnosno B2B (business-to-business) susreti tokom kojih će učesnici na licu mesta i u direktnoj komunikaciji birati potencijalnog partnera u skladu sa poslovnim interesima, a do sada je zakazano više od 135 takvih sastanaka.

Forum će okupiti preko 120 učesnika iz 13 zemalja, koji su predstavnici regionalnih privrednih komora, regionalnih razvojnih agencija i drugih institucija koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i doprinose poboljšanju ekonomske klime za investicije. Na forumu će biti predstavljeni sektori poljoprivrede i prehrane, metalo-prerađivačke industrije i turizma. Spisak učesnika nalazi se na sajtu http://rbf2018novisad.talkb2b.net/, a dodatne informacije o forumu možete pročitati na sajtu www.rbf.vojvodina.gov.rs.