banner-image

Sad da se bacimo na leteće traktore

Kad sad Srbija napravi sve nove autoputeve zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i kad ih budemo izgradili više nego što je izgrađeno za Titovog vakta, sigurno će se naći neki neprijatelji koji nameravaju da habaju asfalt i da ga upropaštavaju svojim automobilima. Mrzitelji će da namerno voze brzo, da jako koče na novom autoputu, da šoferiraju i naglo skreću levo-desno, a sve to negativno utiče na asfalt.Takođe, šta ako onaj Marko Kraljević po treći put svrati među Srbe pa krene da ore drumove i kvari prijateljstvo s Turcima.

Ali, gospodo malo ste se prešli, nema od toga ništa – doakaće vama nesavesnim vozačima naš vizionar.

Predsednik naše lepe Srbije, naš prepametni Aleksandar Vučić uvek nas iznenadi genijanim strategijama i taktikama. Tako ima plan i protiv krljanja drumova.

Taman kad napravimo sve ove autoputeve, predsednik će celu Srbiju da opremi letećim limuzinama, pa neće niko ići putevima nego ćemo da ih prelećemo. Sve je to Vučić dogovorio i organizovao pre nekoliko dana dok je s ministrima i sličnom ekipom boravio u Kini. Koliko odmah počeće proizvodnja u Srbiji letećih automobila kao što je izgrađena s Emiratima fabrika za proizvodnju čipova vredna nekoliko stotina hiljada miliona i milijardi dolara. Takođe, smislio je Vučić, a možda mu je pomogla Zorana Mihajlović, više se neće naplaćivati putarina već preletanje autoputeva.

To vam je vizija. Prvo napravite autoputeve, a onda leteće limuzine.

Ne samo to. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović će da otvori fabriku letećih traktora, kombajna i ostale galanterije. Sve ima da leti. Ovi malinari kad budu protestovali mogu da blokiraju puteve koliko hoće. Ima da ih preleti saobraćaj. A i što bi protestovali kada su im ispunjena sva obećanja s poslednjeg bunta. I ne samo njima, svima će biti dozvoljena blokada drumova. I ovima što imaju soju, suncokret, kukuruz, trešnje, jagode, višnje… Svi i svašta.

Šta je Tito, šta je Marko Kraljević. Sitna su oni roba za našega predsednika.

Milovan Lukić