banner-image

MK Group donirala 3,5 tona proizvoda Crvenom krstu

MK Group je saopštila da, kao jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u zemlji, kontinuirano radi na poboljšanju uslova i kvaliteta života u svih 70 lokalnih zajednica u kojima posluje. 

„U proteklih pet godina sproveli smo više od 480 društveno odgovornih akcija sa ciljem da MK Group učvrsti status stabilnog i pouzdanog partnera u tim opštinama, što potvrđuje da je društvena odgovornost jedna od osnovnih vrednosti našeg sistema“, istakla je direktorka korporativnih poslova MK Group Aleksandra Stojanović

Navodi se i da je Crveni krst Srbije već 143 godine kontinuirano pruža pomoć najugroženijem stanovništvu u zemlji kroz svoje aktivnosti i programe. 

„Jedan od najefikasnijeg sistema odgovora na najosnovnije potrebe čoveka, potrebe za hranom, danas jeste Program narodnih kuhinja Crvenog krsta u Srbiji. Vrednost ove donacije, koja je usmerena na najugroženije korisnike ovog Programa u pet sredina, pored direktne podrške u ishrani, ogleda se i u pogledu pozitivnog primera društveno odgovornog poslovanja“, rekla je generalna sekretarka Crvenog krsta Srbije Vesna Milenović.

(Agrosmart)