banner-image

U četvrtak stižu nova rešenja za odvodnjavanje

U četvrtak, 1. novembra, JVP „Vode Vojvodine“ počeće da dostavlja rešenja za naknade za odvodnjavanje za preostalih devet meseci ove godine.

„Uz rešenje za preostala tri kvartala ove godine, obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za prethodni period. Rešenja će se dostavljati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu isporučena tokom novembra“, navode iz ovog preduzeća.

Obveznici koji nisu saglasni sa rešenjem, mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo ovog dokumenta. 

U „Vodama Vojvodine“ ističu da će se rešenja dostavljati lično na adresu korisnika. Neisporučena rešenja odmah se vraćaju u to preduzeće, a obveznici će uz ličnu kartu, što do sada nije bio slučaj, u bilo kojoj pošti moći da dobiju kopiju tog rešenja.  

Takođe, sve nedoumice mogu se i lično razrešiti u poslovnoj zgradi „Voda Vojvodine“, u šalter sali za rad sa strankama, od 10 do 14 časova. Informacije o svim vrstama naknada mogu se dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na brojeve 0800 21 21 21, 021 4881 – 433 i 021 4881 – 539.