banner-image

14. marta ocene pčelarskih proizvoda za poljoprivredni sajam

Na Novosadskom sajmu u toku su pripreme za 86. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će se održati od 11. do 17. maja 2019. u okviru kojih se organizuju ocenjivanja kvaliteta različtih prooizvoda.

Međunarodni poljoprivredni sajam je jedan od najvećih agrobiznis događaja u regionu, a ocenjivanje kvaliteta je decenijama deo sajamske aktivnosti. Priznanja koja izlagači dobijaju najbolje vrednuju tržište, a imajući to u vidu Novosadski sajam i ove godine poziva sve zainteresovane da prijave svoj proizvode za ocenjivanje.

Sve komisije stručnjaka  koji su angažovani na ocenjivanju okuplja i angažuje Novosadski sajam, a čine ih stručnjaci i ugledni profesori s fakulteta i instituta u Srbiji i inostranstvu. Vrednovanje kvaliteta je regulisano Pravilnikom, a obavlja se u prostorijama Novosadskog sajma. Ocenjivanja počinju već u februaru, a završavju se tokom Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Priznanja najboljima biće uručena na svečanoj dodeli u „Master“ centru Novosadskog sajma. Posebna čast će im biti ukazana na kruni ocenjivanja kvaliteta – Večeri šampiona, koja se održava tokom Poljoprivrednog sajma.

 Novosadski sajam je uputio i poziv za ocenjivanje pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo koji će se održati 14. marta u prostorijama Novosadskog sajma.

Sve informacije mogu se dobiti pozivom na tel. 021/4830137 i  063/7860051 ili putem e-mail-a: [email protected]

(Agrosmart)