banner-image

Skup o značaju poljoprivrednog osiguranja na Novosadskom sajmu

 Na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu biće održan tematski skup „Osiguranje poljoprivrede – trošak ili investicija“. 

Ovaj skup, koji zajednički organizuju „Dnevnik-Poljoprivrednik“ AD, Novi Sad i Novosadski sajam AD, održaće se u ponedeljak, 13. 5. 2019. od 14 do 16 časova, u sali 4 u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Cilj organizatora je da se na najznačajnijoj poljoprivrednoj manifestaciji – Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, istaknu značaj poljoprivrednog osiguranja i mogućnosti prevazilaženja problema njegove nedovoljne zastupljenosti kod nas. Na skupu će biti reči o finansijskoj podršci države u cilju razvoja osiguranja poljoprivrede, kao i o cenama poljoprivrednog osiguranja kod nas.

Učešće na tematskom skupu potvrdili su v.d. pomoćnika ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Bogićević, predstavnici DDOR Novi Sad, „Dunav osiguranja“, „Đenerali osiguranja“ i „Triglav osiguranja“, kao i predstavnici  lokalnih samouprava koje iz svojih budžeta najznačajnije podržavaju razvoj poljoprivrednog osiguranja.

Izvor:Poljoprivrednik