banner-image

AIK banka na Sajmu poljoprivrede: Krediti s kamatom jedan odsto

Kao i do sada AIK Banka predstavlja poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novom Sadu, koji se održava od 11.do 17. maja 2019. godine.

Sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu AIK Banka je za poljoprivredne proizvođače pripremila posebnu sajamsku ponudu: Subvencionisani poljoprivredni kredit u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede kao i Dugoročni investicioni kredit za finansiranje investicija u poljoprivrednoj proizvodnji.

Subvencionisani poljoprivredni kredit se daje na period do 60 meseci sa kamatom od 1%, dok su kod dugoročnog investicionog kredita rokovi otplate do 120 meseci i sa mogućnošću dobijanja grejs perioda.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu. Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2018., četvrtu godinu za redom nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji.

(Agrosmart)