banner-image

Električna vozila Fanatik bajka čuvaju okolinu i štede energiju i džepove

Novosadski Fanatik bajk (Fanatic Bike), dobro poznato ime u svetu biciklizma, u ponudi odnedavno ima i električna vozila koja se mogu primenjivati u poljoprivredi, u različite svrhe. Nove proizvode, modele koji u potpunosti prate najsavremenija svetska dostignuća u ovoj branši, Fanatik bajk predstaviće od 18. do 27. maja 2019. u Novom Sadu.

Električna vozila brenda Sunra imaju primenu i u poljoprivredi

Posetioci Fanatikovog prodajnog objekta u Železničkoj ulici u Novom Sadu imaće tih dana priliku da se upoznaju sa novim trendovima kada je o upotrebi električnih vozila reč – o značaju u pogledu očuvanja životne sredine i uštedi u potrošnji energenata.

Ovog puta biće predstavljeno više modela električnih skutera i bicikala brenda Sunra. Cilj prezentacije je pružanje svih informacija o ovim proizvodima, o tome kako da se vozimo, a benzin ne trošimokako da pređemo 100 kilometara a potrošimo samo 20 dinara, kako da se lakše i brže krećemo i izbegnemo problem sa parkiranjem.

U kompaniji, kako kaže, žele da na ovaj način daju doprinos zaštiti životne sredine i aktivnostima koje sprovodi Grad Novi Sad kao Evropska prestonica kulture 2021. Fanatik bajk kao društveno odgovorno preduzeće pre svega vodi računa o zaštiti životne sredine, ukazuju njegovi predstavnici.

Više informacija o električnim skuterima i biciklima brenda SUNRA može se dobiti na sajtu:

https://fanatic.rs/sunra-kineski-elektricni-skuteri-bicikli

Važno je napomenuti da je za vreme trajanja ove promocije, od 18. do 27. maja 2019. Obezbeđen popust od 20 odsto na više proizvoda. Pogodnosti za kupce su duži garantni rok – 25 meseci, kao i zvaničan servis i obezbeđeni delovi. Takođe, na području cele Srbije isporuka je besplatna. Za dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti i na telefon 063/387-359.

Nakon ove promocije, u planu je i predstavljanje vozila koja se mogu koristiti u različitim vidovima poljoprivredne proizvodnje, uz znatnu uštedu energije.

S. K.