banner-image

King Kong, velika pomoć u voćnjacima, vinogradima…

Električna vozila biće sve više dostupna i u stanju da zadovolje sve potrebe za ekonomičnim i ekološkim prevozom. Shodno globalnom trendu, raste njihova upotreba i u poljoprivredi, u svetu naročito ali i u Srbiji.

Našim poljoprivrednicima, bilo da su stočari, vinogradari, voćari, električna vozila dostupna su novosadskoj kompaniji „Fanatik“ (Fanatic bike).

Njima je namnenjen električni skuter King Kong, trotočkaš sa prikolicom brenda SUNRA.

Električni skuter izložen je u Fanatik prodavnici u Novom Sadu

Kako kažu u „Fanatiku“ za ovo vozilo vlada veliko interesovanje među ratarima, voćarima, vinogradarima, pčelarima, pa i trgovcima poljoprivrednim proizvodima. Namena mu je višestruka – može da se koristi za prevoz voća, povrća, sitnije stoke, alata, ambalaže…  Pogodan je i za prevoz robe koja se prodaje na pijacama, a može dobro doći i trgovcima robom na malo.

Najvažnije od svega je što, koristeći ovo električno vozilo, poljoprivrednici mogu značajno da uštede, a još veća korist, za dobrobit svih nas, je to što je King Kong u potpunosti čuva životnu sredinu.

Vozite ga, a ne trošite novac za gorivo, čak 100 kilometara može da se pređe za 20 dinara, naglašavaju u novosadskoj kompaniji. Nosivost mu je 600 kilograma, a brzina skutera 35 kilometara na sat. Lak je za upravljanje i vožnju, bezbedan, ima široko sedište i mali spremnik za odeću i hranu.

Ovih dana u „Fanatiku“ je aktuelan popust od 20 odsto na cene brenda SUNRA. King Kong, kao i nekoliko modela električnih bicikala može se videti u njihovoj prodavnici u Železničkoj ulici.

Pogodnosti za kupce električnih vozila do 27. maja su duži garantni rok – 25 meseci, kao i zvaničan servis i obezbeđeni delovi. Takođe, na području cele Srbije isporuka je besplatna. Za dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti i na telefon 063/387-359.

M. L.