banner-image

Prijave za školu urbanog pčelarstva

Prijave za ”BeeConnected“ školu urbanog pčelarstva u Beogradu traju do 21. juna. Za nezaposlene pohađanje škole je besplatno.

Predavač i demonstrator je iskusni pčelar Slađan Simonović sa preko 20 godina iskustva. On će podeliti svoje znanje o urbanom pčelarenju.

Ideja ove škole nije samo da se na pčelarstvo gleda kao na komercijalnu aktivnost, koja se dešava daleko od grada, već da polaznici dobiju i dublji uvid u svet ovih jedinstvenih bića koja žive oko nas u centru Beograda.

Pogram koji se sastoji od teorije i prakse trajaće u periodu jul – novembar 2019. godine. Na konkurs za školu urbanog pčelarstva možete se prijaviti do 21. juna. Osobe koje uđu u uži krug se pozivaju na razgovor od 24. do 28. juna, dok će kandidati o rezultatima konkursa biti obavešteni elektronskom poštom 1. jula.

Program škole je otvoren za 10 polaznika, dok je od toga 5 mesta namenjeno nezaposlenim osobama koje mogu da pohađaju školu bez kotizacije, ali je potrebno da prilože  depozit koji im se u slučaju da su pohađali više od 80% programa vraća po završetku škole. Preostalih pet mesta su namenjena zaposlenim licima i zaposleni polaznici plaćaju kotizaciju od 15.000 dinara.

Škola se ordržava u kooperaciji sa Heinrich Boll Stiftung – predstavništvo Beograd.

Možete se prijaviti putem linka.

Izvor:Agronews