banner-image

Zdravlje i priroda najvažniji: Fanatic Bike donirao bicikle za hraniteljske porodice

Kompanija iz Novog Sada „Fanatic Bike“ donirala je danas šest bicikala i tri paketa za urgentno hraniteljstvo Centru za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad kako bi obradovala decu smeštenu u hraniteljske porodice. Vrednost donacije iznosi oko 120.000 dinara.

Prisutnim mališanima uzrasta od 5 do 15 godina bicikle je u ime donatora predala Ivana Simić, a paketi za urgentno hraniteljstvo za tri bebe starosti od 1 do 6 meseci uručeni su direktorici ovog Centra Ivani Koprivici.

„Želja i ideja Fanatic Bike-a je da obradujemo mališane i olakšamo im odrastanje. Bicikl će ovoj deci omogućiti da budu napolju, da se bave fizičkom aktivnošću, biće im prevozno sredstvo do škole ili na trening, a sigurno će lakše moći da istražuju i upoznaju nove drugare u sredinama u kojima žive. Leto je počelo i školski raspust, te je sada pravi trenutak da se deca i njihovi hranitelji obraduju. Kompanija je društveno odgvorna, pokazujemo to na ovakav način, poklanjamo pažnju onima kojima je potrebna. Ovo je početak saradnje sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje“, rekla je Simić.

Kompanija posluje i postoji od 1992. godine u Novom Sadu, ima dugogodišnje iskustvo u servisiranju i prodaji bicikala raznih brendova, fitnes sprava i opreme svih vrsta.

(Agrosmart)