banner-image

Najbolji studenti Poljoprivrednog fakulteta dobili karte za Exit

Dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Nedeljko Tica uručio je najboljim studentima poslednje godine studija – svih studijskih programa- karte za „Exit“ festival.

Karte je dobilo 14 studenata sa različitih studijskih programa. Takođe je dodeljen i ugovor o stipendiranju darovitih studenata, studentu veterinarske medicine. Za kraj uručeni su i pehari pobednicima u malom fudbalu u okviru Agrolige (timovi formirani po smerovima).

Svečanosti su prisustvovali i prodekan za nastavu prof. dr Branislava Belić i prodekan za razvoj i saradnju sa privredom prof. dr Dragan Glamočić.

– Ovo nije jedina svečanost koju Poljoprivredni fakultet organizuje kada je u pitanju nagrađivanje najboljih studenata, ali je specifična jer su ovog puta u pitanju karte za festival. Naš cilj je da podržimo naše najbolje studente i kada su u pitanju vannastavne aktivnosti. Ovo je samo jedna u nizu od aktivnosti podrške studentima, jer u narednom periodu želimo da naši studenti posete najbolje sajmove, rade na najsavremenijoj opremi  i da se ponose što studiraju na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Naše osnovno polazište je da su studenti u centru pažnje, da fakulteti postoje zbog studenata, zato naši studenti imaju besplatne udžbenike u elektronskoj formi koji se nalaze na našem sajtu, imaju besplatnu zimsku edukativnu aktivnost i zaista se uvek trudimo da ih podržimo ali i da ih podstaknemo da se trude da budu najbolji jer tada će im sva vrata, ne samo tokom studiranja nego i kasnije, biti otvorena istakao je priliko obraćanja dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Nedeljko Tica.