banner-image

Agrosmart Newsletter – Vaš vodič za finansiranje iz IPARD-a i drugih fondova

Kako bi poljoprivrednicima, predstavnicima agrobiznisa i onima koji nameravaju da pokrenu posao u poljoprivredi omogućili da što lakše prikupe informacije o dostupnim izvorima finansiranja za njihove  investicije, portal Agrosmart redovno ažurira podatke o aktuenim konkursima iz ove oblasti.

U saradnji sa konsultantskom agencijom Smart IPARD iz Novog Sada, koja se uspešno bavi pripremom i realizacijom projekata iz IPARD-a i drugih fondova za ruralni razvoj, dva puta mesečno priprema opsežan Newsletter sa informacijama o javnim pozivima i procedurama za konkurisanje na IPARD i nacionalnim programima.

Na taj način zainteresovani mogu dobiti savete eksperata koji imaju bogato iskustvo u kontroli IPARD projekata u evropskim zemljama, kao i u realizaciji investicija u Srbiji finansiranih iz ovog fonda. Uz takve informacije i stručnu podršku budući investitori mogu lakše da donose poslovne odluke i planiraju aktivnosti.

Newsletter Agrosmarta namenjen je poljoprivrednicima, preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima iz oblasti agrara, te zemljoradničkim zadrugama – dakle, svima koji mogu da konkurišu za podršku iz IPARD-a i nacionalnog poljoprivrednog budžeta.

Da bi ste redovno dobijali ove informacije posetite sajt agrosmart.net„Pretplatite se na Newsletter“.

Za sve pretplatnike konsultantska agencija Smart IPARD pripremila je pogodnosti.