banner-image

Jubilarni 15. SPIT u Kaću 20. jula

SPIT – smotra poljoprivrede, industrije i trgovine je jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koja se tradicionalno održava u Kaću 

Foto: Agroplus

Udruženje poljoprivrednika Klub 100P plus ove godine organizuje jubilarni 15. Klupski SPIT – prikaz savremenih mašina i opreme – stacionarno i u radu, kao i drugih ponuda za poljoprivrednike. Ovom manifestacijom Klub 100P plus omogućava poljoprivrednim proizvođačima da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, sami probaju rad sa njima i tako olakšaju sebi izbor.

To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete. Na kraju, to je lepa prilika da se nakon žetve okupe, malo druže i razmene iskustva, kažu u Klubu 100 P plus.

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. Na SPIT-u se okupi preko 800 poljoprivrednika koji su zainteresovani da praktično vide šta je od mašina novo i korisno za njihovu proizvodnju.