banner-image

Branson traktori spremni za IPARD

Gotovinske kupce očekuju značajni popusti, a za kupce sa teritorije AP Vojvodine moguće je i odobravanje kredita na 5 godina, sa kamatnom stopom od samo 1.5% godišnje

Od ove jeseni, srpsko tržište poljoprivredne mehanizacije bogatije je za jedan novi brend traktora. Iz Južne Koreje, jedne od tehnološki najnaprednijih zemalja sveta, u kojoj se proizvode neki od najpopularnijih globalnih brendova poput Hjundaija, Kije, Samsunga ili LG-ja, stižu nam BRANSON traktori, zahvaljujući američkoj kompaniji BRANSON TRACTORS, koja svoje kvalitetne i pouzdane proizvode plasira širom planete.

Osnovne tipove BRANSON traktora proizvodi južnokorejsko preduzeće KUKJE Machinery Co., LTD., koje raspolaže proizvodnom bazom svetskog ranga. Kao posledicu konstantnog ulaganja u razvoj od samog osnivanja 1968. godine, ova fabrika poljoprivrednih mašina poseduje najsavremeniju proizvodnu tehnologiju koja je potvrđena važećim standardima kvaliteta.

BRANSON TRACTORS od 90-ih godina tesno sarađuje sa proizvođačem, izgradio je sopstvenu proizvodno-montažnu bazu i traktore visokog kvaliteta čiji je proizvođač KUKJE Machinery snabdeva potrebnim dodacima, prilagođavajući ih zahtevima američkog i evropskog tržišta.

Kvalitet proizvoda „KUKJE Machinery“-ja potvrđuje i činjenica da proizvođač motora Cummins u svojim traktorima određenih kategorija motore južnokorejske firme plasira kao svoje. Izuzetan kvalitet proizvoda priznat je i od strane John Deere-a i Yanmar-a, te se značajan procenat proizvodnje obavlja i za te kompanije. Brojni tipovi traktora John Deere namenjeni azijskom tržištu, od 1987. godine proizvode se na montažnim trakama „KUKJE Machinery“-ja.

Osnovna karakteristika BRANSON traktora je višestruka upotrebljivost. Mašine opremljene različitim dodacima primenjuju se u mnogim područjima, kao adekvatni traktori s mogućnošću potpunog iskorišćavanja. Primera radi, oni se danas koriste u baštovanstvu, komunalnim poslovima, građevinarstvu, ratarskoj proizvodnji, održavanju parkova i zelenih površina, na ergelama i farmama, u šumarstvu, obradi vinograda i voćnjaka…

BRANSON traktori zbog kvalitetne izvedbe predstavljaju isplativu alternativu naspram rasprostranjenih brendova, te zahvaljujući tome kupci nisu prinuđeni na veći kompromis u pogledu kvaliteta.

Za buduće vlasnike traktora BRANSON značajan je i podatak da ni nekoliko godina nakon početka prodaje traktora ove marke u susednoj Mađarskoj i više stotina prodatih primeraka nije zabeležen nijedan kvar motora na ovim mašinama, što dovoljno govori o pouzdanosti marke BRANSON.

 Modeli od 21 do 74 KS

U aktuelnoj proizvodnoj gami BRANSON traktora za evropsko tržište, nalaze se modeli iz serija 00, F, 25 i K, nominalne snage između 21 i 74 KS (15.3-54 kW).

Detaljnije informacije, tehničke specifikacije, foto i video galerije i cene možete da pogledate na ovoj stranici: www.agrofin.rs/category/vodic-za-kupovinu. 

 STANDARDI U SKLADU SA ZAHTEVIMA IPARD-A

Svi modeli BRANSON traktora zadovoljavaju evropske standarde i propisane uslove za IPARD fond, te ih je moguće nabaviti i na taj način, uz povraćaj od 60 do 70 odsto uloženih sredstava.

Preduzeće Agroposrednik d.o.o. iz Novog Sada, generalni distributer BRANSON traktora za Srbiju, u saradnji sa partnerskom konsultantskom agencijom Smart IPARD, svim zainteresovanim poljoprivrednicima obezbeđuje besplatnu pripremu dokumentacije potrebne za konkurisanje.

Gotovinske kupce očekuju značajni popusti, a za kupce sa teritorije AP Vojvodine moguće je i odobravanje kredita na 5 godina, sa kamatnom stopom od samo 1.5% godišnje.

(Agrosmart)