banner-image

Popusti na traktore, prikolice, prskalice i atomizere

Mladim poljoprivrednicima je obezbeđena besplatna priprema dokumentacije za konkurs za mlade

Novosadsko preduzeće Agroposrednik d.o.o., zastupnik za Srbiju renomiranih proizvođača poljoprivrednih mašina iz EU i Južne Koreje, obaveštava poljoprivrednike da je počela prednovogodišnja akcija sniženja cena traktora i priključnih mašina.

Do 15. decembra, zainteresovani poljoprivrednici, zadruge i firme mogu da ostvare značajne popuste i tako uštede i do nekoliko hiljada evra.

Za gotovinsku ili kupovinu putem kredita, Agroposrednik d.o.o. odobrava:

15% popusta na prskalice i atomizere marke FarmGép KERTITOX (Mađarska)

10% popusta na traktore marke BRANSON (Južna Koreja)

10% popusta na prikolice marke IGJ (Mađarska)

10% popusta na mašine za tretiranje semena marke FarmGép KERTITOX (Mađarska)

5% popusta na mobilnu vagu za uvrećavanje zrnastih proizvoda marke METRIPOND PLUS (Mađarska).

Sve proizvode možete da pogledate klikom na ovaj link: www.agrofin.rs/category/vodic-za-kupovinu/

Navedene cene su prikazane BEZ popusta.

Mladim poljoprivrednicima je obezbeđena besplatna priprema dokumentacije za konkurs za mlade koji je u toku.

Više informacija možete dobiti telefonom na broju 063530590 ili putem mejla na adresu [email protected].

BRENDOVI

Branson

Iz Južne Koreje, jedne od tehnološki najnaprednijih zemalja sveta, u kojoj se proizvode neki od najpopularnijih globalnih brendova poput Hjundaija, Kije, Samsunga ili LG-ja, stižu nam Branson traktori, zahvaljujući američkoj kompaniji Branson Tractors, koja svoje kvalitetne i pouzdane proizvode plasira širom planete.

Osnovna karakteristika Branson traktora je višestruka upotrebljivost. Oni se koriste u baštovanstvu, komunalnim poslovima, građevinarstvu, ratarskoj proizvodnji, održavanju parkova i zelenih površina, na ergelama i farmama, u šumarstvu, obradi vinograda i voćnjaka… Branson traktore odlikuju i robusna građa, snažna konstrukcija i moderna forma.

Za buduće vlasnike traktora Branson značajan je i podatak da ni nekoliko godina nakon početka prodaje traktora ove marke u susednoj Mađarskoj i više stotina prodatih primeraka nije zabeležen nijedan kvar motora na ovim mašinama, što dovoljno govori o pouzdanosti marke Branson.

FarmGép

Fabrika FarmGép je među vodećim proizvođačima kvalitetnih i inovativnih prskalica, atomizera i mašina za tretiranje semena u Mađarskoj, i ostvaruje značajan izvoz u više evropskih zemalja. Specijalizovana je za proizvodnju mašina za zaštitu bilja još od 1960–tih godina.

FarmGép-ove KERTITOX prskalice su omiljene među poljoprivrednicima u Mađarskoj. Proizvode se pojedinačno, prema specifikacijama kupca, metalne konstrukcije su im ojačane dodatnih 40%, a dodatna oprema se nabavlja od vrhunskih svetskih proizvođača. Sve mašine mogu da se opreme i sistemima za preciznu poljoprivredu, npr. GPS-om, detektorom krošnje itd.

IGJ

Mađarska firma IGJ je specijalizovana za proizvodnju prikolica, nosivosti do čak 30t. U širokom asortimanu ovog proizvođača nalaze se baštovanske, voćarske, ratarske i šumarske prikolice, kao i prikolice za transport bala. Prilikom proizvodnje posebna pažnja se posvećuje kvalitetu, važećim standardima, kao i zahtevima koje postavljaju sami kupci.

Metripond plus

Metripond plus je renomirana fabrika za proizvodnju vaga iz Mađarske. Iz palete ovog proizvođača izdvajaju se jedinstvena mobilna vaga za uvrećavanje zrnastih proizvoda, protočne vage za utovar zrnastih proizvoda na kamione i barže, vage za merenje i džakiranje krtolastih plodova…

POSTANITE DISTRIBUTER

Preduzeće Agroposrednik d.o.o. poziva firme koje se bave prodajom poljoprivredne mehanizacije da se jave radi uspostavljanja distributerske mreže na teritoriji naše zemlje.

U ponudi za distribuciju su traktori Branson, prikolice IGJ, prskalice, atomizeri i mašine za tretiranje semena FarmGép i specijalne vage Metripond plus.

Zainteresovane firme mogu da se jave na gorenavedene kontakte.