banner-image

Skup o traktorima i obnovljivoj energiji

Naučni skup PRAVCI RAZVOJA TRAKTORA I OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE, biće održan 06.12.2019 na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom  Sadu.

Ovaj skup po 26. put organizuju Poljoprivredni fakultet, Naučno društvo za pogonske mašine, traktore i održavanje – JUMTO, Društvo za razvoj i korišćenje biogoriva – BIGO iz Novog Sada, Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, Akademija inženjerskih nauka Srbije, Odeljenje biotehničkih nauka Beograd i Inženjerska komora Srbije.

Početak je predviđenjen u 9,30 časova.

Učesnici ovog skupa imaće priliku da čuju četiri uvodna predavanja, kao i 33 referata na najrazličitije teme vezane za agranu mehanizaciju i obnovljive izvore energije.
Kotizacija je obavezna za sve i iznosi 2.000 din. po učesniku.

Uplata se može izvršiti na žiro račun Naučnog društva za pogonske mašine, traktore i održavanje – JUMTO, br. računa je 340-4148-96, Erste banka, Novi Sad. Dokaz o uplati kotizacije treba pokazati pri preuzimanju materijala skupa. Kotizacija se može uplatiti i na samom skupu. Kotizacija pokriva: pravo učestvovanja na naučnom skupu, štampani materijal 4 časopisa Traktori i pogonske mašine, reklamni materijal… osveženje i koktel u toku skupa..