banner-image

Proizvođači organske hrane iz Srbije na sajmu u Nirnbergu

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, pomažu domaćim kompanijama dase pojave na prestižnim svetskim sajmovima i tamo nađu nove kupce za svoje proizvode.

Srpski proizvođači organske hrane učestvovaće na najvećem svetskom sajmu u oblasti organske hrane BIOFACH 2020 (www.biofach.de/en), koji će se održati od 12. do 15. februara u nemačkom gradu Nirnbergu.

U okviru nacionalnog paviljona Srbije, pod sloganom „WE SPEAK ORGANIC“, srpski organski proizvođači predstaviće širok asortiman od svežeg, sušenog, liofiliziranog i zamrz­nutog voća i povrća do proizvoda od žitarica, džemova od organskog voća, niskoenergetskih namaza od maline. ECOAGRI SERBIA, Bela Crkva, DRENOVAC, Arilje, ZADRUGAR, Ljubovija, All NATURAL FOODS, Nova Pazova, MENEX, Kruševac, MASTER FOOD, Užice, ITN GROUP, Beograd, MIRAX AGRAR, Beograda, BIO PANON, Bačka Palanka, NISHA, Crna Trava, ORGANIC JOVIĆ,  Čurug, izlažu na sajmu „BIOFACH 2020“ u organizaciji PKS i RAS, u saradnji sa SIPPO i uz podršku Nacionalne asocijacije Serbia Organica.

BIOFACH se održava svakog februara, okupi više od 3.000 izlagača i obiđe ga preko 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja.