banner-image

U toku prijave za NS Market

NS Market u 2020. godinu ulazi pod sloganom „Buđenje“, najavljujući nove, prolećne, proizvode i akcije naših izlagača i saradnika.

Dvanaesti susret sa malim proizvođačima, kreativcima i inovatorima biće organizovan u Kulturnoj stanici „Eđšeg“ u Novom Sadu, 7. marta 2020, od 11 do 19 časova.

Izlagačima se omogućuje kontakt sa novosadskom publikom i drugim izlagačima, a imaće i priliku da provere svoje proizvode i svoje biznis ideje.

Novosađanima i Novosađankama ponudiće se ručno rađeni i unikatni proizvodi, domaća hrana pripremljena po originalnim i starim recepturama.

Takođe, NS Market i u 2020. godini zadržava tradiciju organizovanja dodatnih edukativnih, zabavnih i muzičkih programa namenjenih publici NS Marketa.

Kulturna stanica „Eđšeg“ nalazi se u ulici Antona Čehova broj 4, na Grbavici. Reč je o nedavno obnovljenom starom zdanje velike lepote, izgrađenom 1890. godine.

Period ranih prijava za učešće na ovoj manifestaciji traje do 24. januara do 22. februara 2020. godine. U tom periodu izlagačima imaju pravo na niže cene zakupa izlagačkog prostora. Za hand made proizvode zakup tezge je 2.000 dinara, a za hranu i piće 2.500 dinara. Nakon tog perioda cena se povećava za 500 dinara u obe kategorije.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu slati na mail adresu: [email protected] ili nas kontaktirati putem telefona 060 533 55 07. Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni na stranici www.nsmarket.rs