banner-image

Prijavite se za besplatne seminare za pripremu biznis plana u Irigu

Besplatni seminari u Irigu 25. i 26. februara u organizaciji agencije Smart IPARD u okviru programa Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP

Agencija Smart IPARD iz Novog Sada, uz podršku Nemačke razvojne banke KfW i švajcarske kompanije BFC Consulting, organizuje besplatne seminare za izradu biznis planova i aplikacija za bankarske kredite namenjene preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima iz različitih oblasti poslovanja.

Seminari će biti održani 25. i 26. februara u Irigu, u Vinariji Kovačević (Krstašica bb) od 10h do 15h. Organizuju se u okviru programa Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP, koji sprovodi Nemačka razvojna banka KfW, zajedno sa partnerima među kojima je i BFC Consulting.

Kao deo podrške SRFP-a u unapređenju konkurentnosti malih, srednjih preduzeća i preduzetnika u ruralnim oblastima Srbije, organizuje se niz obuka o različitim temama, uključujući, između ostalog, i način pisanja poslovnih planova prihvatljivih u bankama, vladine subvencije, finansijsko upravljanje, sertifikovanje poslovanja, razvoj izvoza…

Prvog dana seminara koje će voditi eksperti agencije Smart IPARD učesnici će dobiti sve informacije o izradi biznis plana savremenim metodama. Ova radionica omogućiće im i sticanje veština za korišćenje biznis plana kao alata za planiranje i proveru poslovnih ideja.

Drugog dana biće reči o mogućnostima i dobijanju saglasnosti i finansijskih sredstava za realizaciju novih ili postojećih poslovnih poduhvata od banaka i investitora. Tema te radionice je priprema aplikacija za bankarske kredite.

Organizatori pozivaju preduzetnike, predstavnike malih i srednjih preduzeća da se prijave na seminare u Novom Sadu i Irigu. Zainteresovani mogu da prisustvuju obema besplatnim obukama koje će im biti od koristi u pristupu sredstvima za finansiranje proizvodnje, unapređenje poslovanja i razvoj konkurentnosti.

Prijaviti se mogu mejlom, na adresu: [email protected] ili na telefone 063 500525 i 063 685883.

S. K.