banner-image

Ocenjivanje pčelinjih proizvoda i opreme na Novosadskom sajmu

Na Novosadskom sajmu u toku su pripreme za 87. Međunarodni poljoprivredni sajam koji će se održati od 16. do 22. maja 2020. godine. Sajam je najavio da će se i ove godine nastaviti tradicija ocenjivanja kvaliteta proizvoda duga devet decenija.

Između ostalih, u prostorijama Novosadskog sajma 19. marta organizovaće se ocenjivanje pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo. Rok za prijavljivanje pčelara  je 17. mart 2020. godine. Popunjena prijava treba da se pošalje putem elektronske pošte, dok se originali prijava dostavljaju poštom.

Uzorci treba  da se dostave najkasnije do 17. marta 2020. godine na adresu Novosadskog sajma, u količinama: do 500 g – tri uzorka, preko 500 g – dva uzorka.

Za ocenjivanje se plaća nadoknada koju  obavezno treba uplatiti pre početka rada komisije za ocenjivanje kvaliteta proizvoda, odnosno do 19. marta 2020. godine, a prema dostavljenom predračunu. Predmet ocenjivanja će biti samo oni učesnici za koje je naknada plaćena pre početka rada komisije.

Svečana dodela priznanja najboljima biće organizovana u Master hali Sajma, a posebna čast biće im ukazana i na Večeri šampiona  koja se organizuje tokom Poljoprivrednog sajma.

Svi  koji su zainteresovani za ocenjivanje mogu precizno da se informšu pozivom na tel. 021/483  01 37, mob. 063/786 00 51, ili putem email adrese: [email protected]