banner-image

Kompanija Don Don traži pekare

Kompanija Don Don pozvala je sve zainteresovane za posao u pekarskoj industriji, preneo je Slovenački poslovni klub, čiji je Don Don član.

– Poziv se odnosi na zapošljavanje na raznim pozicijama u pekarskom pogonu, magacinu, sektoru za pakovanje robe i drugim odeljenjima fabrike gde se za to bude ukazala potreba. Ukoliko imate radnike kojima ne možete obezbediti posao, kojima su prekinuti ugovori ili im se neće isplaćivati zarade zbog novonastale situacije možete ih uputiti na rad u kompaniju Don Don – stoji u saopštenju.

Kompaniji su potencijalno neophodni radnici na sledećim lokacijama: Jakovu kod Surčina, Pudarcima, Subotici, Kragujevcu, Leskovcu, Kraljevu, Zrenjaninu i Feketiću.

– Ukoliko odgovorna lica kompanije žele da upute svoje radnike na posao u kompaniju Don Don molimo da se ista obrate direktno direktoru HR službe Jeleni Singer na email [email protected].

Za sve ostale informacije i prijave samih kandidata za zaposlenje u Don Don-u, možete se obratiti na email [email protected].

Izvor:eKapija