banner-image

Ravago u službi bezbednosti farmera i životinja

Kompanija Ravago Chemicals, u čijem okrilju posluje najsavremenija fabrika premiksa za stočnu hranu u regionu,  prvenstveno se zalaže za sigurnost zaposlenih, kupaca i drugih poslovnih partnera. Pomno prati aktuelnu situaciju u vezi sa pandemijom korona virusa COVID-19.

-Organizovali smo posvećeni interni tim koji razvija i sprovodi široke mere bezbednosti u našem poslu, uz dodatne smernice koje pruža srpska vlada, Ravago Chemicals i druga stručna tela. Kako se trudimo da svojim kupcima pružimo visok nivo usluge koji očekuju od kompanije Ravago, uspostavili smo planove koji obezbeđuju kontinuitet poslovanja kao i niz drugih mera da bismo osigurali da učinimo sve što je moguće da ograničimo širenje COVID-19 – kažu u menadžmentu kompanije.

Pored podražavanja vladine politike koja se odnosi na samoizolaciju i ograničenja putovanja, sproveli su i sledeće mere da bi održali sigurnost zaposlenih i kupaca:

  • Radnici i operateri koji rade na isporuci robe sprovode protokole za socijalno distanciranje kako bi se ograničili kontakti i kod utovara robe u fabrici i kod isporuke robe korisnicima.
  • Povećana je dostupnost sredstava za higijenu na svim lokacijama i nastavljamo se sa edukacijama zaposlenih o savetima vlade i stručnog osoblja o sprovođenju preventivnih mera.
  • Ograničen je pristup fabrici svima osim zaposlenim koji su neophodni u proizvodnji.
  • Zaposleni su dužni da se samoizoluju u slučaju sumnje na postojanje infekcije i da isto prijave nadležnim institucijama.

-Bez obzira na sve uvedene mere ograničavanja kretanja, naš stručni tim je uvek dostupan za pružanje savetodavnih usluga i sl. Uglavnom rade od kuće, komuniciraju sa kupcima telefonski i preko e – pošte. U hitnim slučajevima i uz dogovor sa kupcem, poštujući sve preporučene i obavezujuće mere preventive izlaze i na teren – poručuju iz Ravaga. – Svesni smo da su ovo izazovna vremena i nastavljamo pratiti i reagovati na ovu situaciju na najbolji mogući način. Želimo da iskažemo zahvalnost našim kupcima na partnerstvu i na poverenju, a zahvaljujemo se i našim dobavljačima, koji takođe ulažu ogroman trud kako bi što manje ometali naš lanac snabdevanja.

Apelujemo na sve vas da se pridržavate svih donetih mera o sprečavanju širenja virusa od strane vlade, i da pre svega pazite na zdravlje vas, vaših porodica i saradnika. Smanjite kontakte na minimum i podignite mere preventive i higijene na najviši mogući nivo. Želimo vam puno zdravlja i sreće u ovim izazovnim i nepredvidivim vremenima, poručuju iz Ravaga.