banner-image

Vojsci na poklon 20 tona jabuka

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je preduzeće „Mirax agrar“ uputilo donaciju u vidu 3.000 higijenskih zaštitnih maski i 20.000 kilograma svežih jabuka.

Ugovor o donaciji potpisali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zamenica generalnog direktora preduzeća „Mirax agrar“ Aleksandra Vučković.

Đorđević je tom prilikom izrazio zahvalnost na donaciji, istakavši da se odazvao veliki broj društveno odgovornih kompanija, koje su, u okviru svojih mogućnosti, pružile pomoć građanima Srbije.

Sveže voće koje nam je donirala ova kompanija dalje ćemo proslediti Vojsci Srbije, koja će ih, prema potrebama, deliti bolnicama, kojima je to i najpotrebnije, rekao je on.

Drago nam je što svi zajedno učestvujemo u boljoj zaštiti naših građana, jer to je prioritet u trenutnoj situaciji, rekao je ministar.

On je pozvao i druge kompanije da daju svoj doprinos kako bi se Srbija u što kraće vreme izborila sa teškoj situacijom u kojoj se nalazi.

Vučković je istakla da je ponosna na to što ovo preduzeće može da pomogne građanima Srbije i time utiče na njihovu bolju zaštitu od koronavirusa