banner-image

Krenula „Dobra pijaca“ – za brz i lak plasman povrća, voća, sira…

DobraPijaca.rs predstavila je online platformu – web sajt za povezivanje malih proizvođača dobara i prehrambenih proizvoda sa potencijalnim kupcima: www.dobrapijaca.rs 

Zbog pandemije virusa korona i zatvaranja pijaca, mali proizvođači su se našli u situaciji da imaju smanjene mogućnosti ponude i plasmana svojih proizvoda. Za tu svrhu napravljena je platforma (web sajt) za povezivanje malih ali kvalitetnih proizvođača prehrambenih namirnica i kupaca pod nazivom Dobra pijaca.

Platforma je takva da treba da omogući proizvođačima da lako ponude svoje proizvode putem interneta onima koji u ovoj situaciji nisu u mogućnosti da ih kupe na pijacama.

Proizvođači mogu da dodaju svoju tezgu odnosno proizvode, i istaknu kako i gde obavljaju isporuku, a kupci će biti u situaciji da ocene saradnju sa njima. Svi dogovori se prave kroz direktan kontakt sa prodavcima koji oni istaknu na svom profilu.

Registracija je besplatna za sve prvih mesec dana, a dalje uz samo jedan uslov. Naime, svi proizvođači koji budu želeli da nastave da koriste usluge sajta posle prvih mesec dana biće dužni da uplate jedan humanitarni SMS za lečenje ljudi i dece sa platforme Budi human fondacije. To je 200 dinara.

Potrebno je da upišete 1 i pošaljete na 3030, a posle toga pošaljite skrinšot (screenshot) sa telefona i Dobra pijaca će vam odobriti nalog u trajanju od godinu dana. Za detaljnije informacije možete pisati na: [email protected], a na istu adresu možete se obratiti ako želite da Dobra pijaca umesto vas uradi sve što je vezano za registraciju.

Web sajt Dobra pijaca napominje da ne preuzima nikakvu odgovornost za sve dogovore koji nastaju između prodavaca i posetioca – kupaca i svu trgovinu koju sa njima naprave.