banner-image

Onlajn obuke – kako do kredita i pomoći u postkovid periodu

Za sve poljoprivrednike i mala i srednja preduzeća koja i u uslovima poslovanja izmenjenim usled pandemije koronavirusa nastoje da održe i unaprede svoje poslove, u okviru programa Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP, organizuje se niz besplatnih on-line obuka.

Eksperti iz oblasti poljoprivrede, finansija, marketinga i poslovanja pomoći će malim i srednjim privrednim društvima i poljoprivrednicima da se izbore sa najvećim poslovnim izazovima u novim okolnostima.

Obuka „Priprema zahteva za kredite sa naglaskom na pomoć Vlade i banaka i postkovid programima“ biće održana 2, juna, a predavanje „Finansijsko planiranje i optimizacija troškova“ 10. juna.

Program “Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP” realizuje Nemačka razvojna banka KfW, zajedno sa švajcarskom kompanijom Business & Finance Consulting (BFC), a partneri su i Eduka Plus iz Niša i Smart IPARD iz Novog Sada.

Kako da se prijavite

Svi zainteresovani za bilo koju od besplatnih obuka mogu na sledećem linku da popune prijavni formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpKLSf_CFmrpU7A7FoVKrN6-PKITGvp5GSZFOIMLg7DNe3ZuMUKBg/vievform

Na navedenom linku nalaze se detaljnije informacije i teme svakog treninga. Polaznici imaju mogućnost da odaberu onoliko treninga koliko žele.

 

S. K.