banner-image

Pokrenut Viber servis za informacije o agrarnim konkursima

Specijalizovani poljoprivredni portal AgroFin.rs, prvi domaći agrarni portal sa verifikovanim Viber nalogom, pokrenuo je novu funkcionalnost – AgroFin info servis, informacioni sistem za obaveštavanje korisnika putem Vibera.

Od 1. jula, svi zainteresovani poljoprivrednici i drugi učesnici u agrobiznis sektoru, jednim sms-om mogu da aktiviraju AgroFin info servis i zatim godinu dana primaju preko Vibera obaveštenja o agrarnim konkursima, subvencijama, pravilnicima, uredbama, kreditima, fondovima, IPARD-u, cenama na berzama, popustima… direktno na svoje mobilne telefone.

Svi koji žele da se pretplate na tu uslugu, treba da pošalju sms – tekstualnu poruku AGR na broj 1202 i nakon toga će o najvažnijim temama u agrobiznisu biti informisani narednih 12 meseci.

Cena sms-a (za sve mreže) je 550 din + PDV, dok je cena osnovnog sms-a 3,60 din (MTS i Telenor), odnosno 3,48 din (VIP i Globaltel).

Budući korisnici sms poruku za prijavljivanje na servis treba da pošalju sa telefona na kojem imaju instaliranu Viber aplikaciju, jer će kasnije obaveštenja dobijati preko Viber poruka.

Portal www.agrofin.rs je specijalizovan za teme o finansiranju agrara, posetioci portala su pre svega poljoprivrednici koji investiraju u proizvodnju, mašine i opremu, kao i agrarni stručnjaci i predstavnici kompanija i institucija iz agro sektora. Autorske tekstove ovog portala su u prethodne tri godine prenosili mnogi mediji iz zemlje i regiona.