banner-image

Prijavite se za TFF ambasadora u oblasti hrane i poljoprivrede

Thought for Food (TFF) je svetski preduzetnički inovativni program u oblasti hrane i poljoprivrede, namenjen mladim širom sveta koji nastoje da kroz svoje projekte i veštine doprinesu transformaciji i unapređenju prehrambenog sistema.

Od 19. juna pa do 1. avgusta otvoren je javni poziv za program TFF ambasadora 2020.

TFF poziva zainteresovane da se pridruže globalnoj zajednici lidera i proizvođača koji rešavaju pitanje sigurnost hrane putem inovacija i saradnje.

Uloga ambasadora TFF-a podrazumeva razne zadatke i mogućnosti, poput organizovanja događaja i aktivnosti fokusiranih na podizanje svesti o hrani i poljoprivredi i mogućnosti za inoviranje na ovom polju. Takođe, podrazumeva učešće u regionalnim, nacionalnim i međunarodnim partnerstvima, unapređenje preduzetničke veštine, stvaranje jake mreže partnera koji donose promene i imaju jak uticaj na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Ambasadori TFF-a čine jednu od najaktivnijih grupa volontera na globalnom nivou. Program je pokrenut 2016. godine a uključuje više od 20.000 lidera nove generacije iz preko 175 zemalja, osnažujući ih da generišu i razviju probojne poslovne poduhvate koji grade održive, inkluzivne i otporne prehrambene sisteme.

Za poziv TFF koji je otvoren do 1. avgusta možete se prijaviti ovde:

https://thoughtforfoodorg.typeform.com/to/jxylym